juli 22, 2024

Infraroodsauna kopen

2 min gelezen
Infraroodsauna kopen

Mijn ervaring over infraroodsauna kopen. Bij de vele saunacomplexen in ons land zijn deze erg populair. Dat is ook niet zo vreemd, want het is erg relaxed om in een infraroodsauna te zitten. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je spieren. Dit was dan ook een van mijn favoriete sauna’s als ik een dagje naar een sauna ging. Omdat er in deze sauna geen stoom komt, is deze sauna ook erg geschikt voor mensen die bijvoorbeeld astma hebben.

Spieren

Infraroodsauna kopen

Ik had in het verleden al wel eens gekeken naar een infraroodsauna. Ik zou die graag in mijn huis hebben, maar mijn appartement was wat aan de kleine kant en dan zou ik geen extra slaapkamer meer overhouden. Toen ik een relatie kreeg en wij gingen samenwonen in een nieuw huis, kregen wij meer ruimte. Ik heb toen gelijk gezegd dat ik graag een infraroodsauna zou kopen. Mijn vriend vond dit een goed idee, hij kon daar namelijk ook erg van genieten. Op Bodyfitwebshop.nl hebben wij diverse infraroodsauna’s met elkaar vergelijk. Omdat wij nog wat vragen hadden, hebben wij hen gemaild en de volgende dag kregen wij al gelijk een uitgebreide en duidelijke mail terug. Toen was het voor ons duidelijk welke infraroodsauna wij wilden hebben.

Service

Bestelproces is eenvoudig

Op de site van Bodyfit konden wij onze sauna heel eenvoudig bestellen. Wij konden hem helemaal naar onze eigen wensen laten maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor vloerverwarming gekozen. Het thuisbezorgen kost 50 euro. Dat vonden wij wel wat veel, ook omdat wij niet ver uit de buurt woonden. Dus wij hebben de infraroodsauna zelf opgehaald. Toen wij bij hen waren, hebben zij ons heel goed geholpen om de dozen in de auto te leggen. Thuis hebben wij hem gelijk in elkaar gezet en uitgeprobeerd. Het was heerlijk. Wij maken hier regelmatig gebruik van en wij hebben zeker geen spijt van infraroodsauna kopen.