juni 12, 2024

Master data management vacature

1 min gelezen

Zoek jij nog een master data management vacature?

Ben jij op zoek naar een master data management vacature? Kijk dan snel op Novisource.nl. Op deze website staat regelmatig een master data management vacature open. Om op deze vacature te solliciteren moet je in het bezit zijn van een aantal capaciteiten en vaardigheden. In dit artikel beschrijf ik de functie van een master data management medewerker.

Je bent verantwoordelijk voor een goede opbouw en beheer van de master data. Het verbeteren en van de kwaliteit van processen en data is jouw verantwoordelijkheid en dit moet goed gebeuren. Je werkt in een sector waarin je klanten hulp willen met het omgaan van een steeds veranderende wereld op het gebied van business & ICT. Ook ben je hét aanspreekpunt en sparring partner betreffende het opzetten en inrichten van het Master Data Management Systeem. Je signaleert inconsequenties en voert de aanpassingen hierop door. Ook heb je tijdens je werk veel contact met account managers, product & brand managers, controllers, IT’ers en mensen van de customer support.

Zie jij jezelf de bovenstaande taken uitvoeren, en denk jij in bezit te zijn van de benodigde capaciteiten? Neem dan vooral een kijkje op de website voor de andere functie-eisen en solliciteer op de vacature master data management!