juni 14, 2024

Vitamine C Plantina

1 min gelezen

Vitamine C Plantina is een hoog gedoseerd en compact vitaminepreparaat. Dit preparaat is een uitstekende aanvulling op mijn benodigde dosis vitamines. Het product bevat vitamine C in de vorm van ascorbinezuur en heeft een compacte formule. Ik vind het een groot voordeel dat het product geschikt is voor vegetariërs. Vitamine C Plantina is daarnaast hypo allergeen.shop3773100.logo.0.logo_cv

Positieve punten Vitamine C

Vitamine C heeft een grote invloed op mijn gezondheid. Ik ben fitter als ik voldoende vitamine C binnenkrijg en mijn huid blijft gezond. Daarnaast ondersteunt vitamine C mijn immuunsysteem, mijn gebit en botten en mijn zenuwstelsel. Ik kan Vitamine C van Plantina gebruiken ondanks dat ik last heb van allergieën. Het product bevat namelijk geen glutenbevattende granen, ei, vis, aardnoten, schaalvruchten, soja, zuivel, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet, lupine of schaal- en weekdieren.

Gebruik

Voor volwassen personen en kinderen vanaf 12 jaar is het dagelijks innemen van 1 tot 3 tabletten voldoende. Ik neem de tabletten zelf altijd in tijdens het ontbijt, maar ze kunnen ook verdeeld over de dag worden ingenomen tijdens of na een maaltijd.