juli 22, 2024

Kredietinformatie aanvragen? Dit zijn je opties

1 min gelezen

Altijd inzicht en zekerheid over het ontvangen van je geld uit samenwerkingen met andere bedrijven? Kredietinformatie aanvragen is in dit geval een slimme zet. Kredietinformatie is het opvragen van informatie over het krediet van een bepaald bedrijf. Ga je een samenwerking aan met een bedrijf? Dan is het slim om eerst kredietinformatie op te vragen. In dit geval ontdek je de kredietwaardigheid van een bedrijf en kun je ontdekken of een bedrijf jou op tijd zal gaan betalen. Is dit niet het geval, omdat het bedrijf een slechte kredietwaardigheid heeft? Dan kun je ervoor kiezen om de samenwerking niet aan te gaan.

Zo vraag jij de gewenste informatie aan

Kredietinformatie aanvragen kan altijd bij CBMK en is mogelijk op meerdere manieren. Je kunt in de eerste plaats een online check doen, waarbij je meteen de kredietwaardigheid van het bedrijf in kwestie ziet. Er staan miljoenen bedrijven in het systeem van CBMK, ook over jouw mogelijke internationale zakenpartners vraag je makkelijk en snel informatie op. Wil je meer uitgebreide informatie? Dan kun je ook een kredietonderzoek op maat aanvragen. Je krijgt dan interessante informatie op basis van data, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van een bedrijf.

Het is daarnaast ook mogelijk om een alert service van CBMK te gebruiken. Je krijgt hierbij altijd updates over veranderingen in de kredietwaardigheid van bedrijven waarmee jij samenwerkt. Op basis hiervan kun jij mogelijk actie ondernemen wanneer je dit nodig acht. Meer weten over kredietonderzoek aanvragen? Hier kun jij terecht voor alle informatie!