juni 23, 2024

Raamhorren

2 min gelezen

Houd insecten buiten de deur met de juiste raamhorren! Zo geniet je nog meer van de zomer. Dit artikel behandelt een aantal zaken die handig zijn om te weten als je raamhorren wilt gaan aanschaffen.

Koop raamhorren bij Vliegengordijnencenter

Al hun horren worden op maat geleverd en zijn van zeer hoge kwaliteit. De horren zijn namelijk gemaakt van het beste materiaal en zijn daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden. In het Nederlandse klimaat is dat geen overbodige luxe. De raamhorren zijn eenvoudig in elkaar te zetten en ook weer gemakkelijk te demonteren.

Meetinstructies voor raamhorren

Via deze link vind je een duidelijke uitleg over hoe je voordat je raamhorren gaat kopen, het betreffende raam dient op te meten. Zo koop je zeker de juiste raamhorren en voorkom je een hoop tijd- en geldverspilling.

De voordelen van Vliegengordijnencenter.nl

Vliegengordijnencenter.nl is op het gebied van vliegengordijnen de voordeligste van Nederland en marktleider op dit gebied. Hun producten zijn zo degelijk, dat zij hierop drie jaar garantie durven te geven. Vliegengordijnencenter verzekert je van een snelle levering, goede kwaliteit tegen de beste prijs, leuke aanbiedingen en een goede service.

Hulp nodig

Mocht je er toch niet uitkomen, dan kan je natuurlijk advies vragen. Bel 085-0471625, stuur een e-mail naar klantenservice@vliegengordijnencenter.nl of vul het contactformulier in op de website. Zo kom je er zeker uit. Als je in de buurt bent kan je ook langs gaan. De adresgegevens zijn: Getsales BV, Croy 45, 5653 LC te Eindhoven.

Betaalmogelijkheden

Bij Vliegengordijnencenter.nl kan je betalen met IDeal, Klarna, Creditcards (Visa & Mastercard), PayPal en Bancontact (België).

Dit zijn allemaal veilige manieren om te betalen en voor nagenoeg iedereen toegankelijk en bovendien kosteloos.