juli 14, 2024

Bekijk website Garage axel

1 min gelezen

Afgelopen maand heb ik een geweldige auto gekocht. Ik wilde al een lange tijd een Golf 6 hebben, alleen kon ik er geen vinden met een mooie kilometerstand en scherpe prijs. Gelukkig kwam daar vorige maand verandering in. Zo kwam ik op de website terecht van Garage axel. Daar hebben ze ontzettend veel occasions staan. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Het is daarom ook zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen op de website.

Afspraak gemaaktshowroom

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt en gevraagd of ik een proefrit kon maken met de golf 6. Dit was geen enkel probleem. Tijdens de proefrit voelde alles heel soepel aan. Hij schakelt goed, heeft weinig kilometers gemaakt en er zitten nieuwe banden op. Er hoeft dus niks meer aan te gebeuren.

Onderhandelen

Toen we gingen onderhandelen kreeg ik er nog een paar honderd euro af. Hij werd dus nog voordeliger. Het is daarom ook echt een aanrader om hier een auto te bestellen, want ze kopen alleen auto’s in met weinig kilometers en goede motoren. Heb je vragen kan je te allen tijde contact opnemen met Garage axel. Telefonisch en via de mail.