juli 14, 2024

Done by Deer babynest

1 min gelezen

Op zoek naar een babycadeau
Vorige week is mijn nicht bevallen van een zoontje. Dit is fantastisch nieuws natuurlijk.Je wilt het kindje direct zien, maar hiervoor neem je uiteraard ook een cadeautje mee. Ik wilde dan ook iets tof kopen, ik besloot te kiezen voor een Done by Deer babynest. Ik ging dus op zoek naar een betrouwbare en toffe webshop hiervoor. Ik gebruikte hiervoor de zoekwoorden Done by Deer babynest en kwam terecht bij deze webshop.
Ik wilde niet te impulsief te werk gaan, dus besloot ik eerst rustig de website door te nemen, vragen te stellen en te kijken op het net naar andere ervaringen.

Leuk geschenk!

De website zag er professioneel en verzorgd uit, wat al zorgde voor een vertrouwd gevoel. Ook het personeel was aanspreekbaar en zeer vriendelijk en had kennis van zaken. Tot slot zocht ik ook op het net naar ervaringen van anderen met deze webshop. Deze waren positief, waardoor ik uiteindelijk besloot toch te bestellen bij deze shop. Ik bestelde het product en kreeg het 2 dagen later al bij me thuis. Ik was eventjes bang toen ik het pakketje moest uitpakken, maar gelukkig was het allemaal in orde. Een echte aanrader dus!