juli 14, 2024

Vacatures voor interim projectmanager

1 min gelezen
interim projectmanager

Ben je op zoek naar een nieuwe, toch tijdelijke baan? Zie jij jouzelf wel een team managen, kwaliteit nastreven, klantcontact onderhouden en lekker deadlines knallen? Dan is een vacature voor interim projectmanager wel wat voor jou!

interim projectmanager

Wat doet een projectmanager

Om in te gaan op wat een interim projectmanager kijken we eerst naar wat een projectmanager doet. Interim is namelijk Latijns voor ‘tijdelijk’. Dat betekent dus dat deze vacature een tijdelijke functie betreft. Het woord ‘interim’ wordt vaak gebruikt in het bedrijfsleven, dus het is verstandig om deze te onthouden! 

Een projectmanager is iemand die een project of campagne onder handen neemt en er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Jij bent de schakel tussen de wens van de klant en de werkzaamheden die jouw team uitvoert. In zo’n campagne ben je vaak gebonden aan deadlines. Het is dan ook jouw taak om er voor te zorgen dat deadlines gehaald worden. Dat moet dan uiteraard wel gedaan worden volgens een zekere maatstaf voor kwaliteit. Het waarborgen van die kwaliteit is dan wederom jouw verantwoordelijkheid. De projectmanager is de olie in de machine voor de gehele campagne.