juli 14, 2024

Draadloze koptelefoon voor tv

1 min gelezen
logo bstgroup

Na het lange gezeur van mijn ouders dat mijn tv te hard staat ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. De perfecte oplossing hiervoor is een draadloze koptelefoon omdat deze ervoor zorgt dat je wel optimaal kan genieten van het televisie kijken en daarnaast niemand stoort met het geluid. Reden genoeg voor mij om een draadloze koptelefoon voor tv aan te schaffen.

Mijn keuze

Omdat mijn vorige bestelling bij Bstheadsets zo goed is bevallen is dit het eerste adres waaDraadloze koptelefoonr ik weer terecht kom voor de koptelefoon. Na wat zoeken ben ik op een draadloze koptelefoon uitgekomen met 9 uur draadloos gebruik en een bereik van 120 meter ideal dus! Nu ben ik niet gebonden aan een bepaalde afstand want verder dan die 120 meter kom ik toch niet met de draadloze koptelefoon voor tv. Op de website bieden ze ook telefoons aan, misschien iets voor de volgende keer!

Het bestellen ging super soepel en ik kreeg een bevestiging van de aankoop via de mail opgestuurd. Ik heb de koptelefoon al een aantal dagen binnen en ik heb sindsdien niemand meer gehoord over dat mijn televisie te hard stond. Nu kan ik gerust een film kijken zonder het geluid bij te stellen, probleem opgelost!