juli 22, 2024

Waarom jij een tepelklem zou willen gebruiken

1 min gelezen
magnetische tepelklem kopen

Voor iedereen waarvoor een magnetische tepelklem kopen iets nieuws is en daarnaast ook geen idee heeft waar dit voor kan dienen, is dit eenvoudig uit te leggen. Wanneer je een klem aanbrengt op je tepels doet dit pijn, dat kan iedereen zich inbeelden. De mensen die dit doen houden van kinky seks, daar is de tepelklem dan ook voor gemaakt. Van de pijnprikkel raken zij opgewonden. 

Mocht je vaker dit soort spelletjes doen met je partner en zit je op het moment in een situatie waarin de inspiratie om elkaar pijn te doen is weggeëbd, dan is het een goed idee een tepelklem te kopen of cadeau te doen.   

magnetische tepelklem kopen

toegankelijke tepelklemmen 

De ene tepelklem is de ander niet. Dit komt er op neer dat een standaard tepelklem bijzonder pijnlijk is, en er  daarom aanpassingen aan het ontwerp gedaan kunnen worden waardoor de pijn te doseren is. 

Zo’n verstelbare tepelklem kan ingesteld worden op de manier die jij lekker vind. Wanneer je een tepelklem tijdens eerdere ervaringen niet prettig vond en je krijgt aangeboden om een keer met een verstelbare tepelklem te gaan spelen, hoef je niet over te slaan.

Daarnaast is een tip voor iedereen die aan de slag gaat met een tepelklem, dat je vooral moet genieten en niet te veel moet nadenken wat je nu precies aan het doen bent.  

Meer verhalen