juli 14, 2024

Zeer tevreden over fotograaf Amstelveen

1 min gelezen

Eindelijk heb ik een fotograaf gevonden waar creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan, dit is fotograaf Amstelveen. Beter bekend onder de naam Studio Haasbroek. Voor het maken van een mooie fotoreportage tijdens onze bruiloft waren wij al een tijdje op zoek naar een goede fotograaf. Maar vaak na een eerste kennismaak gesprek wisten wij al dat het wederom niet de juiste fotograaf was. Normaal gesproken ga je maar één keer in je leven trouwen en dat wil je toch met een mooie fotoreportage vast leggen. De fotografen waarmee wij al een gesprek hadden gehad kwamen zelf niet echt met ideeën dat was al een reden om niet met hun in zee te gaan. fotograaf Amstelveen

Een goed gesprek

Met de medewerkers van Studio Haasbroek hadden wij vanaf het begin al een goede klik. Ook hadden zij leuke ideeën waar eventueel de fotoreportage gemaakt kon worden. Toen wij de portfolio mochten bekijken waren wij meteen verkocht, deze fotograaf willen wij graag op ons huwelijk uitnodigen om zo alles op een foto vast te leggen.

Inmiddels is onze prachtige bruiloft alweer achter de rug en hebben wij al zeer mooie foto’s mogen ontvangen. Studio Haasbroek heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft weer tot leven komt wanneer wij de foto’s gaan bekijken, echt een zeer mooie fotoreportage geworden.