juli 14, 2024

Crossgym biedt het beste van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek

2 min gelezen
Crossgym

Crossgym is een combinatie van de sporten gewichtheffen, atletiek en gymnastiek en maakt je zowel in fysiek als in mentaal opzicht echt sterker. Deze manier van sporten wint meer en meer terrein en wordt ook bij Fit For Life Sports aangeboden. De reacties zijn bijzonder enthousiast, de resultaten indrukwekkend. De combinatie van sporten zorgt telkens opnieuw voor zeer uitdagende en buitengewoon gevarieerde workouts. Ook die afwisseling maakt de sport zo populair.

Crossgym biedt elke dag een nieuwe ‘WOD’

Ja, crossgym is een trend en is een manier van sporten die zich als de bekende olievlek verspreidt. De fitnesstraining is functioneel, gevarieerd en wordt in hoog tempo afgewerkt. Vanwege de combinatie van sporten wordt veel afwisseling geboden en dus is er elke dag een nieuwe WOD: een Workshop Of the Day. En telkens weer verrassen de sporters zich over de uitdagende, nieuwe workouts.

Ook voor een sterkere core

Vrijwel iedereen die crossgym probeert, is meteen razend enthousiast. De training biedt de door sporters zo gewenste uitdaging en wordt onder leiding van ervaren coaches aangeboden. De coaches hebben behalve een ondersteunende ook een sterk coachende en motiverende rol. Ook mensen die sporten om core-problemen te bestrijden, ervaren ondertussen het positieve effect dat deze nieuwe manier van trainen op lichaam en geest heeft.

Uitdagend en afwisselend

Behalve crossgym biedt Fit For Life Sports met crossboxing en Fit For Life nog twee uitdagende methodes om het beste uit jezelf te halen en je lichaam en geest in de best denkbare conditie te houden. Crossboxing is een andere nieuwe trend die de technische aspecten van boksen combineert met circuittrainingen. Via de website van Fit For Life Sports kun jij je aanmelden voor een gratis proefles om zo zelf te ervaren hoe uitdagend en afwisselend deze manier van sporten is.