juli 14, 2024

Kunststof buigen tot letters

1 min gelezen
logo-flavicon-fleva-250x1001

lasersnijden1-1170x500De letters op de gevel van de winkel waar ik werk waren gesneuveld tijdens een heftige storm. Van de kunststof letters was helaas niks meer over, omdat herkenning heel erg belangrijk is voor een winkel heb ik direct de taak op mij genomen om letters te laten maken door een bedrijf.

Kunststof letters

Via het internet was ik terecht gekomen bij het bedrijf Fleva products. Op de website las ik dat zij kunststof buigen om hier bijvoorbeeld letters van te maken. Het leek mij een goed idee om letters te maken door kunststof buigen. Kunststof kan heel erg sterk zijn en daarom heb ik contact opgenomen met het bedrijf.

Tijdens het gesprek met het bedrijf heeft de medewerker aangegeven dat het mogelijk was om letters te maken van kunststof. Het moest natuurlijk snel gebeuren, maar ook daar heeft de medewerker mij informatie over gegeven. De levertijd verschild per ontwerp en daarom had zij nog wat informatie nodig.

Het ontwerp van de letters heb ik na het gesprek direct gemaild, zodat zij een offerte op konden stellen. Een paar uur later kreeg ik de offerte binnen met een uiterlijke leverdatum. De bestelling heb ik direct doorgezet en morgen worden de letters alweer geplaatst!

Meer verhalen