juli 14, 2024

Uit eten in Nijmegen

1 min gelezen

Wil je uit eten in Nijmegen? Dan heb ik een goede tip voor je, namelijk restaurant Bistro Le Steak. Heb je geen zin om uitgebreid uit eten te gaan, dan kun je hier ook heerlijke gerechten afhalen!

Uit eten in Nijmegen bij Bistro Le Steak

Ik heb onlangs voor het eerst gegeten in dit restaurant met mijn vrouw en kinderen en dit is mij enorm goed bevallen. Allereerst waren wij verrast door de ruime keuze. Op de menukaart stonden volgens mij wel 100 gerechten. Je kon kiezen uit hele luxe gerechten zoals verse kreeft of oesters, maar ook een heerlijke tomatensoep of salade behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je hier natuurlijk heerlijke biefstuk eten. Voor de grote eters zijn er mogelijkheden om wat extra vlees te bestellen en ook aan de kinderen is natuurlijk gedacht. Zelf koos ik voor een heerlijke kogelbiefstuk met pepersaus. Dit alles werd mooi opgediend en geserveerd met frietjes en groenten.

Uit eten in NijmegenHeerlijk eten met het hele gezin

Ik moet zeggen dat ik weinig restaurants ken waar ik zo lekker heb gegeten. Ook over de prijs-kwaliteitverhouding kan ik kort zijn want deze is prima. Het restaurant is gezellig ingericht met een open haard en de mensen zijn erg vriendelijk. Ik kan iedereen die lekker uit eten wil in Nijmegen aanraden om dit familierestaurant te bezoeken.