juli 14, 2024

Glas voor interieur nodig? Gebruik interieurglas

1 min gelezen

Interglass

Bij het bedrijf interglass kunt u terecht voor interieurglas, dat is glas voor binnenshuis. Je hebt eindeloos keuze hoe en waar je het glas wilt.

Soorten toepassingen

De toepassingen die je kan gebruiken voor interieurglas zijn onder andere: glazen deuren, glas voor in de keuken, glazen wanden voor in het huis denk aan een glazen balustrade,serre en windschermen. Deze dingen worden secuur en met vakmanschap op de gewenselijke plaats van de klanten geplaats.
Bij elke soort plaats heb je weer een ander soort interieurglas nodig. Hier hoeft de klant alleen maar te kiezen welke soort kleur interieurglas bijvoorbeeld donker of licht en het bedrijf doet de rest.

Interieur glas voor de badkamer

Mijn ervaring

http://www.interglass.nl/interglass/interieurglasWij wilden thuis een glazen balustrade en wij hadden geen idee hoe we dit moesten aanpakken, dus gingen mijn vrouw en ik research doen op internet en kwamen wij bij de site van Interglass terecht en wij waren meteen verkocht door de mooie foto’s van interieurglas van een balustrade. Wij zijn contact op gaan nemen met de werknemers van Interglass en hebben een afspraak gemaakt. De werknemers hebben geluisterd naar onze wensen en behoeftes en zij zijn hier verder op in gaan spelen.
Het eindresultaat is waanzinnig mooi en we zijn blij dat we de site van Interglass tegen gekomen zijn.
 

Meer verhalen