juli 14, 2024

E-smoker kopen: 3 handige tips

1 min gelezen

Wil je graag een e-smoker kopen? Dan is het wel belangrijk om op een aantal punten te letten. Er zijn zoveel verschillende modellen te verkrijgen, waardoor het soms lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Daarom vind je hieronder drie handige tips voor het kopen van een e-smoker.

  1. Koop een starterset
e-smoker kopen

Startersets zijn er niet voor niets. Hiermee is het voor een beginner heel eenvoudig om te starten met e-smoken. Je ontvangt in dit pakket vaak alles wat je nodig hebt. Daarbij is het model e-smoker uit een starterset ook simpel, waardoor hij eenvoudig in gebruik is. Net als bij een gewone sigaret trek je de damp bij deze e-smokers eerst in je mond en daarna in je longen, waardoor dit natuurlijk aanvoelt.

  1. Denk na over de batterij

Je wilt natuurlijk niet steeds met een lege e-smoker komen te zitten. Het is dan ook aan te raden om te kiezen voor een e-smoker met 1000 mAh, zodat hij ongeveer de hele dag mee kan. Wel zijn deze modellen groter dan modellen met een lagere batterijduur. Bepaal voor jezelf wat jij belangrijker vindt.

e-smoker kopen

Het kan ook slim zijn om een extra e-smoker of batterij te kopen, zodat je ook kunt dampen als je e-smoker of batterij aan de oplader ligt.

  1. Bestel een proefpakket e-liquids

E-liquids zijn er in zoveel verschillende smaken en je zult waarschijnlijk niet in één keer de juiste smaak vinden. Koop daarom een proefpakket e-liquids met verschillende smaken, zodat je kunt testen.