juli 14, 2024

Droomhuis gevonden door aankoopmakelaar Eindhoven

1 min gelezen
vmg-logo

Eindhoven is een geweldige stad. Als kind ben ik geboren in Eindhoven en ik woon hier eigenlijk al mijn hele leven. Sinds ik mijn eigen onderneming heb kunnen starten ben ik aan het overwegen om een huis te kopen. Zelf heb ik niet zoveel verstand van huizen en daarom ben ik op zoek gegaan naar “aankoopmakelaar Eindhoven“.

Droomhuis

Het huis dat ik in mijn hoofd had ben ik nog nergens tegengekomen. Als zelfstandig ondernemer wilde ik de druk ook niet gelijk heel erg hoog leggen en daarom had ik wel een richtprijs in gedachten.

Via het internet ben ik bij een aankoopmakelaar makelaarEindhoven van VMG Makelaars terecht gekomen. De aankoopmakelaar van dit kantoor zou mij gaan begleiden met het zoeken naar een huis en het onderhandelen over de prijs.

De aankoopmakelaar heeft in een gesprek met mij meegedacht over opties en een lijst gemaakt van al mijn eisen. Voor mijn gevoel zaten de aankoopmakelaar en ik wel op een lijn en dat is ook gebleken. Bij het eerste voorstel was ik gelijk verliefd op het huis. Samen met de aankoopmakelaar heb ik nog verder gekeken, maar niks was zo mooi als de eerste keuze.

Alles daarna verliep eigenlijk heel erg soepel. Sinds kort woon ik in namelijk mijn droomhuis!

Meer verhalen