juli 14, 2024

Goede tip over massage Nieuw Vennep

1 min gelezen
logo-massage

Eigenlijk heb ik altijd al last gehad van mijn onderrug. Nadat ik bij de fysio was geweest heb ik een aantal oefeningen meegekregen die ik tijdens het sporten moest doen. De oefeningen heb ik een aantal keer geprobeerd, maar het werd niet heel veel minder. Een vriend van mij gaf mij de tip om te zoeken naar massage Nieuw Vennep en dan de praktijk van Aziz.

De praktijkmassage-hoofddorp

Toen ik zocht naar “massage Nieuw Vennep” kwam ik terecht bij de praktijk van Aziz. Het nummer op de website heb ik direct gebeld om een afspraak te maken. Die vriend van mij had namelijk verteld dat hij snel vol zit, omdat hij zo goed is.

Tijdens mijn eerste massage afspraak heb ik mijn klachten aan mijn onderrug uitgelegd. De masseur Aziz luisterde goed en vroeg regelmatig of bepaalde handelingen pijn deden. Eigenlijk heb ik de hele massage als prettig ervaart en toen hij klaar was voelde ik mij een stuk beter.

De dag erna ging ik sporten en toen voelde ik al gelijk dat ik iets minder last had van mijn rug. Omdat mij dit zo goed beviel heb ik de week er op weer een afspraak gepland bij Aziz de masseur.

Meer verhalen