juli 14, 2024

Permanent ontharen Tilburg

1 min gelezen

Logo960Net zoals de meeste jonge vrouwen heb ik een ontzettende hekel aan ongewenst haar. Ik ben het liefst helemaal haarloos, zeker nu de zomer er weer aan komt. Scheren is een goede, snelle en goedkope oplossing, maar van erg korte duur. Harsen is dan wel van langere duur, maar ook hoog in de kosten en niet te vergeten erg pijnlijk. Gelukkig heb ik nu een goede oplossing gevonden. Permanent ontharen Tilburg.

Ontharen met licht

DPL is de nieuwste ontwikkeling in het permanent ontharen. Doormiddel van lichtflitsen worden de haren snel en pijnloos tot in de haarwortel uitgeschakeld. Hierdoor zal de haar niet meer op nieuw beginnen met groeien en blijf ik lekker haar vrij. Daarnaast heb ik ook geen last meer van stoppeltjes, scheerirritaties of ingegroeide haren. Helemaal mooi want als ik in de zomer op het strand loop wil ik er natuurlijk op mijn best uitzien.

Pijnloos

Het mooiste van dit alles is nog wel dat het gewoon helemaal geen pijn doet. Ik ga gewoon relaxed in de stoel zitten of liggen en de ontharingsspecialiste doet haar werk, maar ik voel hier helemaal niks van. Geweldig toch?