juli 14, 2024

Modern naambord voordeur

1 min gelezen

rvs_blind_200x100-300x156Een naambord is heel erg handig bij de voordeur. Het huisnummer en de naam van de familie die in het huis woont valt dan ook gelijk op. Zelf vond ik de voordeur van mijn huis er maar kaal uitzien en daarom heb ik gekozen om een naambord voordeur te bestellen. Het idee om een naambord voordeur te bestellen is ontstaan, doordat de buren op de hoek ook een naambord hebben bij de voordeur.

Voordeur

De voordeur van de buren zag er hierdoor een stuk mooier uit en dat was precies waar ik naar op zoek was. Voor het naambord ben ik via het internet op zoek gegaan. De website van Unieknaambord.nl trok mijn aandacht door de duidelijke beschrijving.

Op de website van UniekNaambord was het assortiment zo uitgebreid dat ik echt heel veel keuze had. Mijn oog viel op een naambord met een lampje er in, zodat deze ook de voordeur zou belichten. Het naambord kon ik zelf helemaal in laten vullen via de website en hier kon ik nog leuke dingen mee.

De bestelling heb ik direct geplaatst, nadat ik het ontwerp af had gemaakt. Het pakketje zou binnen een week bij mij thuis komen en deze zou ik dan zelf moeten bevestigen. Eigenlijk kan ik niet meer wachten!