juli 23, 2024

Heerlijke sauna aanbiedingen

1 min gelezen

Vorige week was ik samen met mijn moeder aan het kijken op Google onder ” sauna aanbiedingen ”. Ik kwam vervolgens uit bij de Thermen in Nijmegen. Aangezien wij zelf in Arnhem wonen is het aardig dichtbij. We hebben toen op de website onze eigen wellness arrangement samengesteld. Het samenstellen was erg gemakkelijk. Alles stond goed omschreven, dus top! 

Lekker ontspannen

Rond 10 uur kwamen we aan bij de Thermen. Vanaf buiten leek het erg klein, maar zodra je binnen was kwam er geen eind meer aan. Superveel sauna’s en erg mooie baden. De sauna’s waren echt overweldigend. Je kan er echt heerlijk relaxen, en daarom is het ook echt een aanrader om daar eens heen te gaan. Ze hebben met regelmaat heerlijke sauna aanbiedingen, dus het is handig om de website en de Facebook pagina goed in de gaten te houden. Verder kan je bij de Thermen ook heerlijk eten. Ze beschikken over een eigen restaurant waar je veel mogelijkheden hebt uit diverser soorten vlees en vis gerechten. 

Bekijk de website voor meer informatie. Elk arrangement heeft een goede omschrijving, maar voor vragen zijn ze uiteraard telefonisch bereikbaar en via de mail. Ze staan je graag te woord.