juli 14, 2024

Weldingon Lasservice: ZZP Lasser en Lasser Gezocht 

1 min gelezen

Ben je een ZZP lasser op zoek naar nieuwe opdrachten?  lasser gezocht Bij Weldingon Lasservice. We hebben vacatures beschikbaar voor ZZP lassers zoals jij. Als je op zoek bent naar flexibele opdrachten en uitdagende projecten in de lastechniek, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vacatures voor ZZP’ers

Lasser gezocht! Weldingon Lasservice begrijpt de waarde van zelfstandige lassers in de industrie. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gekwalificeerde ZZP lassers om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als ZZP lasser zul je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van hoogwaardige laswerkzaamheden volgens specificaties en tekeningen, en het naleven van de afgesproken deadlines.

Als ZZP lasser bij Weldingon Lasservice krijg je de mogelijkheid om te werken aan verschillende projecten en opdrachten, variërend van kleine reparaties tot grootschalige constructieprojecten. We streven naar een goede samenwerking met onze zelfstandige lassers en bieden ondersteuning waar nodig, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van kwalitatief hoogstaand werk.

Solliciteer nu als Lasser

Als je geïnteresseerd bent in opdrachten als ZZP lasser via Weldingon Lasservice, neem dan vandaag nog contact met ons op en solliciteer voor de beschikbare vacatures. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het vinden van passende opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en expertise. Met Weldingon Lasservice kun je rekenen op betrouwbare opdrachten en een professionele ondersteuning voor jouw werk als zelfstandige lasser.