juli 23, 2024

Zilveren munten verkopen voor een goede prijs

1 min gelezen
gold-rush

Door de jaren heen had ik een grote collectie zilveren munten. Het is natuurlijk wel bekend dat munten in waarde stijgen en daarom heb ik laatst even gekeken hoeveel mijn collectie nu waard zou zijn. De laatste tijd was ik namelijk niet zoveel meer bezig met mijn hobby en ik kon wel een nieuwe auto gebruiken.

Verkopenzilver

Via het internet ben ik op zoek gegaan mensen of bedrijven aan wie ik mijn zilveren munten verkopen kan. Door goed te zoeken ben ik terecht gekomen bij Gold Rush. Dit bedrijf doet aan het inkopen van edelmetalen en munten dus ook mijn zilveren munten.

Op de website kon ik zien voor hoeveel ik mijn zilveren munten verkopen kan. Nadat ik de meeste munten had opgezocht op de website heb ik een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak zou er worden gekeken hoeveel mijn munten daadwerkelijk waard zijn en voor hoeveel ik deze ik aan het bedrijf kon verkopen.

Tijdens de afspraak is er goed gekeken naar de waarde van mijn munten aan de hand daarvan is er een mooi bedrag gemaakt. Toen ik het bedrag zag was ik heel erg blij, omdat dit hoger was dan dat ik in eerste instantie had verwacht!

 

 

Meer verhalen