juli 22, 2024

Alle troeven van een Ajax alarmsysteem op een rijtje

3 min gelezen

3D illustration

Voor bijzonder veel mensen geldt dat ze vandaag de dag op zoek gaan naar mogelijkheden om de veiligheid van hun woning te verbeteren. Het spreekt voor zich dat er op de markt tal van verschillende soorten systemen zijn terug te vinden die hierbij kunnen helpen. Eén van deze systemen is het zogenaamde Ajax alarmsysteem. Het betreft hier een draadloos systeem dat er om bekend staat een uitstekende betrouwbaarheid te garanderen. Dat is echter niet alles. Bovendien is het ook zo dat deze systemen er om bekend staan over een aantrekkelijke uitstraling te beschikken. Ook dat blijkt immers steeds vaker van belang te zijn bij de aankoop van een alarmsysteem. Wil jij graag alle troeven van dit systeem ontdekken? Lees dan vooral snel verder!

100 procent veilig en ongelofelijk veelzijdig 

De eerste troef waar een Ajax alarmsysteem over beschikt is terug te vinden in het feit dat ze honderd procent veilig is. In het verleden was het zo dat draadloze alarmsystemen vaak werden bestempeld als net wat minder veilig ten opzichte van bedrade exemplaren. De systemen van Ajax hebben duidelijk gemaakt dat dit vandaag de dag niet langer het geval is. Ook wanneer je dus met andere woorden alleen maar genoegen wenst te nemen met de meest optimale veiligheid en betrouwbaarheid zal je kunnen vaststellen dat de keuze voor een Ajax alarmsysteem je zeker en vast geen windeieren zal leggen, integendeel. Dit is echter niet de enige troef om meteen te ontdekken.

Naast bovenstaande is het eveneens zo dat een hub kan bestaan uit zomaar even 100 verschillende componenten. Ook dit is een zeer interessant gegeven waar Ajax een aanzienlijke meerwaarde op scoort in vergelijking met andere soortgelijke alarmsystemen die op de markt zijn terug te vinden. 

Je bent altijd verzekerd van een stijlvol ontwerp

In eerste instantie spreekt het voor zich dat je bij het kopen van een nieuw alarmsysteem voornamelijk rekening zal willen houden met de betrouwbaarheid waar het systeem over beschikt. Dit gezegd hebbende spreekt het eveneens voor zich dat je de verschillende onderdelen van het systeem in je interieur zal moeten integreren. Omwille van deze reden is het zeer belangrijk om ook even te kijken naar het design waar de systemen over beschikken. Doen we dat? Dan kunnen we eigenlijk alleen maar vaststellen dat een Ajax alarmsysteem altijd over een prachtige uitstraling beschikt waar je met alle plezier naar zal kijken.

Geen sprake van een verplichte controlekamer

Het mooie van een Ajax alarmsysteem is ook terug te vinden in het feit dat er geen extra verplichtingen of kosten aan verbonden zijn. Dit betekent dat er geen sprake is van een periodiek abonnement waarvoor er nog extra kosten dienen te worden betaald. Dat is echter niet alles. Daarnaast geldt er ook geen verplichting voor koppeling met een controlekamer. Uiteraard is deze mogelijkheid er wel, maar wanneer je hier geen meerwaarde in ziet ben je tot niets verplicht. Ook dit is voor menig aantal mensen in het verleden een (extra) reden geweest om er voor te kiezen om gebruik te gaan maken van één van de alarmsystemen uit de fabriek van Ajax. Kijk voor meer informatie op https://www.jaggsalarm.nl/.