juli 14, 2024

Balkonscherm van glas

1 min gelezen

Een balkonscherm van glas heeft nog niet elke flat of appartement. Vaak kiezen flats tijdens het renoveren er bijvoorbeeld weer wel voor om dit mee te nemen in het ontwerp. Wij als Xterior noemen daarom de handige voordelen op, waarom het tijd wordt dat ook u deze overstap zal wagen of tenminste overwegen.

Voordelen 

De voordelen van een balkonscherm van glas zijn uitgebreid. Denk aan het uitzicht die je zittend zal hebben tijdens de mooie zomerdagen op het balkon. Hier hoef je niet meer te dealen met vervelende stangen die steeds in de weg zitten. Ook kan een balkonscherm van glas voor extra afscherming zorgen. Dit is al helemaal ideaal voor woningen die wat lager zitten. Door de donkere tint dat bewerkt zit in het glas is het ook geen mogelijkheid meer om te gluren. 

Aanbod

Hierom bieden wij als Xterior service aan om balkonschermen van een goede en stevige kwaliteit glas erin te zetten. Door het glas er goed in te zetten hoeft u zelf ook geen zorgen te maken om wat de staat van het glas is. Het glas kan tegen een stootje en kan ook tegen de sterke verschillende weersomstandigheden die zich binnen Nederland plaats vinden. Denk hierbij aan harde hagelbuien of benauwde zomers. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site.