juli 14, 2024

Salontafel op maat voor thuis

1 min gelezen
salontafel op maat

Ben jij opzoek naar een salontafel op maat? Dan zijn er natuurlijk verschillende opties om dit te overwegen om deze tafel te kunnen laten maken: 

Als eerst is het handig om te bepalen welke afmetingen je wilt hebben, de ruimte waar je de tafel in wilt zetten moet je eerst even meten. Kijk hierbij naar de grootte en de vorm van de tafel. Vanuit hier bepaal je de juiste afmetingen.  Daarnaast moet je ook kiezen wat voor een materiaal de tafel gaat worden, je kan denken aan glas, hout of juist metaal. Elk materiaal is natuurlijk anders en heeft dan ook zijn eigen kenmerken. Strakker of gedetailleerder afhankelijk van wat jij graag wilt en wat je interieur is. 

salontafel op maat

Meubelmaker

Om een ​​salontafel op maat te kunnen laten maken heb je een meubelmaker of timmerman nodig die gespecialiseerd is in het maken van dit soort leuke bijzettafels. Je kan eventueel portfolio’s bekijken van het werk dat diegene heeft gemaakt. Als je dit hebt gedaan dan kan je de details bespreken met de meubelmaker denk hierbij goed aan de afmetingen, het ontwerp, maar ook de afwerking en levertijd. Wees duidelijk, en stel veel vragen. Zo weet diegene precies wat je wilt.