juli 22, 2024

Stijlvol kaarslicht alternatief

1 min gelezen
candol-logo

Dat kaarslicht de sfeer kan maken en zeer stijlvol kan zijn dat weten de meeste natuurlijk al. Tegenwoordig wordt er veel met van die kaarsjes op batterij gewerkt omdat deze kaarslicht nabootsen maar laten we heel eerlijk zijn, iedereen die dat ziet toch?

Veilig

Kaarslicht kan natuurlijk gevaarlijk zijn en dat is ook een van de redenen dat mensen voor die elektrische kaarsen kiezen en dat begrijp ik ook wel. Zelf stoort dit mij mateloos en daarom ging ik opzoek naar een andere alternatief en ik kwam uit op de olielampen van Candol. Deze lampen zijn veilig in gebruik dit komt omdat kaarsen vaak omvallen of doorbranden. De olielampen doven gelijk waneer ze omvallen doordat er door de olie de zuurstof aan de vlam wordt onttrokken.olielamp

De ouderwetse kaars kon nog wel eens vervelend vlekken op het tafelkleed waardoor deze heel moeilijk schoon te houden was. Doordat deze lampen niet lekken hoeft u zich ook niet meer schoon te maken en dit scheelt natuurlijk ook veel tijd.

Zelf ben ik heel erg gesteld op mijn Candol olielampen omdat deze zo gebruiksvriendelijk zijn en de olie nauwelijks bijgevult hoeft te worden. Het is misschien niet heel vanzelfsprekend zo’n olielamp maar als je het eenmaal hebt gebruikt wil je niet meer terug.