juli 22, 2024

Strakke vloer voor een moderne woonstijl

1 min gelezen
beton cire vloeren

We zien het steeds vaker op de woonboulevards, een moderne woonstijl. Onder een moderne woonstijl verstaan we vooral strakke vloeren, grote meubels gemaakt van natuurlijke materialen en zachte, niet al te spannende kleuren. De moderne woonstijl is zo populair, omdat de moderne woonstijl zowel stoer als lekker rustig oogt. In dit artikel vertellen we je iets over beton cire vloeren, omdat deze perfect bij een moderne woonstijl passen. 

beton cire vloeren

Wat is een beton cire vloer?

Zoals de naam al een beetje verraad is een beton cire vloer, een vloer gemaakt van beton. Maar beton cire is natuurlijk niet het ruwe soort beton die gebruikt wordt in de constructie van gebouwen. Nee, beton cire is een veel elegantere soort beton. Qua look lijkt beton cire ergens wel op marmer, omdat ook beton cire een glad, glimmend oppervlak heeft. 

Beton cire wordt niet alleen gebruikt om vloeren van te maken, maar wordt ook toegepast op keukenbladen en tafels. Maar toch wordt het vooral als materiaal voor vloeren gebruikt en dat is ook logisch. Beton cire ziet er niet alleen super strak uit, maar het is ook nog eens heel erg makkelijk te onderhouden. Een win-win situatie dus. Wil je meer weten over beton cire kijk dan eens rond op het internet en laat je inspireren.