juli 23, 2024

Waarom steeds meer ondernemers kiezen voor een hikvision beveiligingscamera

1 min gelezen
beveiligingsbedrijf in apeldoorn

Wist je dat er talloze manieren zijn om je bedrijf veilig te houden? Een goed beveiligingssysteem is natuurlijk de eerste stap maar ook een camera kan nodig en praktisch zijn. De hikvision beveiligingscamera is met name populair bij ondernemers. Het is namelijk een degelijke, betrouwbare camera die ook nog betaalbaar is.

Waarom hikvision camera’s?

Allereerst heeft deze camera een belangrijke eigenschap die niet alle andere camera’s hebben: hij heeft een nachtvisie modus. Je kunt dus ook gedurende de nacht de straat en je pand in de gaten houden. Deze functie zit absoluut niet op elke camera en als een camera die functie al heeft dan nog is het vaak niet van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn deze camera’s te verbinden aan je smartphone. Dat geldt vaak voor zowel Apple telefoons als andere smartphones. Hoe handig is het dat je die camera ook vanaf de bank thuis in de gaten kunt houden? Dat scheelt je een hoop stress want als je zorgen hebt om de zaak dan hoef je alleen even in de app te kijken.

beveiligingsbedrijf in apeldoorn

Prijzen

De prijzen van hikvision camera’s verschillen heel sterk maar je hebt er al eentje vanaf iets meer dan 100 euro. Hoe duurder, hoe meer eigenschappen deze unieke camera heeft.