juli 23, 2024

Claudia Zuiderwijk en talenten

1 min gelezen

Als ondernemer hou ik de artikelen van Claudia Zuiderwijk met regelmaat in de gaten. Ze plaatst vaak interessante informatie over gebeurtenissen van ondernemers. Daarnaast is het een vrouw met talent. Ze doet ontzettend veel voor de KvK en de ondernemers. Zo zorgt ze ervoor dat dat zzp’ers en MKB’ers de juiste informatie krijgen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Hier heeft Claudia Zuiderwijk een aantal strategieën voor.

Challenge

Claudia draagt zorg voor de challenge van 10.000 studenten. Tijdens de challenge worden studenten geprikkeld om met ideeën te komen voor de KvK. Op deze manier kunnen ze de ideeën gebruiken om vervolgens de KvK te optimaliseren. Daarnaast is er een wedstrijd opgezet door de KvK voor ondernemers. Tijdens deze wedstrijd kunnen ze aangeven hoe zij graag de website willen zien. Zowel op basis van de informatie als structuur. Doordat ze precies weten wat ondernemers willen kunnen ze de website zo efficiënt mogelijk inrichten.

Talent

Claudia vindt dat talenten goed behandeld moeten worden. Dat gebeurt in Nederland nog te weinig. Daarnaast kan er meer gebruik worden gemaakt van talent. Zo geeft Claudia aan dat fors investeren in talent dé manier is om veranderingen in een organisatie voor elkaar te krijgen. Vrouwen hebben evenveel talent als mannen, dus we moeten stoppen met al die discussie’s.