juli 22, 2024

Freesletter laten zetten met een laser

1 min gelezen
logo

Plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking-1024x768Bij het bedrijf waar ik werk produceren wij veel verschillende producten. Vaak krijg ik de taak om bedrijven te benaderen om de producten te voorzien van bijvoorbeeld een verpakking of een freesletter. Laatst kreeg ik weer de opdracht om op zoek te gaan naar een bedrijf dat een freesletter kon zetten doormiddel van een laser. Op die manier is er geen nabewerking nodig.

Op zoek

Al eens eerder had ik contact opgenomen met een bedrijf dat dit soort dingen doet. Het bedrijf heet Fleva en daar nam ik ook contact mee op. Een medewerker vertelde mij dat de freesletter probleemloos kon worden gezet in bijna elk materiaal. Volgens die persoon was dat juist een van de voordelen van het maken van een freesletter met een laser.

Via de mail heb ik een lijst met gegevens opgestuurd, zodat er een offerte gemaakt kon worden. Toen ik de offerte binnen had gekregen was ik blij met de prijs. Mijn werkgever heeft toen alles goedgekeurd.

De producten hebben wij opgestuurd, zodat de de letters er op gezet konden worden. Een week later hadden wij de producten weer terug en de freesletters zagen er goed uit!