juli 22, 2024

Het kopen van goud en waarom

2 min gelezen
goud kopen via Beste Bank

In slechte economische tijden is goud kopen geen slecht idee, met goud koop je solide geld wat allang heeft aangetoond de welvaart te beschermen. Wil je verstandig een vermogen beheren dan is het kopen van goud een verstandige beslissing. Bij een Nederlandse dienstverlener kun je het gekochte goud laten opslaan. In Zwitserland in een zeer goed beveiligde kluis wordt je aankoop opgeslagen. Ook de Nederlandse bank beschikt zelf over een goudvoorraad wanneer het financieel weer verkeerd gaat.

goud kopen via Beste Bank

Beleggen in goud

Tijdens onzekere tijden op de financiële markt kijken beleggers waar ze veilig goud kunnen opslaan. Goud kopen kun je bij Goldrepublic doen, dit is een Nederlandse goudhandelaar. Vanaf 1 gram kun je al goud kopen, je hoeft dus niet direct voor een vermogen aan goud te kopen. Al vele jaren is goud een zeer belangrijk schaakstuk van verstandig vermogensbeheer. Wil je echt een vertrouwensanker dan is goud niet meer weg te denken. De Chinese goudberg bestaat uit ongeveer 20.000 ton goud, in vergelijking de Nederlandse bank heeft 600 ton goud. 

goud kopen via Beste Bank

Bescherm je vermogen

Iedereen heeft het de afgelopen tijd wel gehoord, negatieve rente en je vermogen wat alleen maar minder waard wordt. Neem daarbij dat je geld niet veilig is bij banken, en je weet direct dat je het vermogen wat je hebt moet beschermen. Goud kopen is een goede optie om het vermogen wat je hebt te houden. Omdat de bank je geld kan gebruiken om de financiële status te bepalen is het verstandig om je goud op te slaan buiten de Europese Unie. Dat is ook de reden dat er internationaal gehandeld wordt in goud.