juli 18, 2024

Het no cure no pay systeem is top!

1 min gelezen
no cure no pay

no cure no payIk ga het vandaag hebben over het no cure no pay systeem. Dit systeem is echt top. Dit is namelijk het systeem dat Bill incasso hanteert. Ik was zelf opzoek naar een goed incassobureau. De reden? Ik had echt enorm veel klanten die niet betaalden. Ik ben daarom bij wat klanten rond gaan vragen.Ik hoopte dat zij een goed bureau kende. Gelukkig vertelde een klant me over Bill incasso.

Sinds ik klant ben bij dit bedrijf heb ik geen last meer van klanten die niet betalen. Dit bedrijf zorgt er eigenlijk altijd wel voor dat ik mijn geld krijg. Als dit niet het geval is hanteren ze dus het systeem waar ik al over vertelde. Dit systeem is echt ideaal voor als je al financiële zorgen hebt. Bij dit systeem hoef je namelijk niet te betalen als het ze niet lukt om het geld op te halen. Dit is natuurlijk ideaal!

Wat een geweldige hulp!

Pas geleden kreeg ik nog veel geld van een klant. Ik stuurde dit incassobureau erop af en voordat ik het wist had ik mijn geld. Dit laat zien dat dit bedrijf mij serieus neemt en dat is fijn, ik ben erg tevreden!