juli 22, 2024

Kijkje genomen bij bedrijfsunit Breda

1 min gelezen

Al een langere tijd was ik opzoek naar een goede plek om mijn kleine bedrijfje een werkruimte cadeau te doen, ik ging daarom ook langs bij bedrijfsunit Breda. Het was één van de betere plekken waar ik geweest was. Want deze bedrijfsunit bied namelijk alle soorten ruimtes aan die je maar wenst.

Mijn bezoek was zeer positief

Al een paar keer was ik langs zo’n unit geweest dus ik verwachte dat ik er niet veel verschil zou zien. Toen ik er eenmaal arriveerde wist ik niet wat ik zag. Ten eerste was het een heel goed verzorgd complex, ook van buitenaf. Eenmaal binnen kreeg ik ook alles te horen van wat er allemaal mogelijk was. Ik had eindelijk een ruimte gevonden, ik kon na het bespreken en het overeen komen met de afspraken gaan verhuizen naar dit pand.

huur

Ik zit hier nu al een tijdje en het bevalt me heel erg goed, ik heb geen last van andere en ik kan lekker rustig mijn werk doen. Ook ben ik al vrienden met de andere huurders hier en ik heb het erg naar mijn zin. Voor iedere ondernemer of beginnend bedrijf zou ik deze unit aanraden, ik weet zeker dat je hier je werk met plezier gaat doen.