juli 14, 2024

Schade Letsel Advocaat

1 min gelezen
schadevergoeding

Het kan soms voorkomen dat je schade letsel oploopt. In elk geval is dit niet een fijne situatie. Zo kan het zijn dat u  onlangs een auto ongeluk heeft gehad. Of dat u flink bent gevallen. Of dat u uw favoriete speaker heeft laten vallen. Dit is erg vervelend maar hoe kun je dit nou oplossen en waar kun je deze schade verhalen? Dit kan bij een schade letsel advocaat.

Letselschade

Wat is letsel precies? Dit is schade bij een mens die zowel lichamelijk als geestelijk kan zijn. Dit kan gaan om materiële schade en immateriële schade. Materiële schade houdt in dat het schade is wat gekomen is op spullen. Dus op objecten. Bij immateriële schade praat je over schade die gedaan is aan het lichaam of geestelijk. Dit kan dus een gebroken arm of neus zijn maar dit kan ook dat een persoon een trauma heeft opgelopen van een bepaalde situatie.
Een letsel advocaat helpt u het gehele process. Hij/zij zal u helpen bij het aansprakelijk stellen van de veroorzaker en het voeren van een rechtszaak om uw kant van het verhaal te kunnen vertellen, en uw recht uiteindelijk te halen.