juli 14, 2024

Vacature enterprise architect 

1 min gelezen
Vacature enterprise architect

De vacature enterprise architect kwam voor mij op precies het goede moment, ik was namelijk net op zoek gegaan naar een uitdagende baan. Het is een kwaliteit van mij om als buitenstaander advies te geven aan bedrijven. Bij dit werk kon ik dat gaan doen bij overheidsinstellingen die beter willen inspelen op de behoefte van hun doelgroep. 

Vacature enterprise architect

Hoe de baan aansloot op mijn behoefte 

Ik was ingegaan op een vacature enterprise architect omdat ik mijn skills in het in kaart brengen van problemen binnen bedrijven en daar oplossingen voor vinden wilde vergroten. 

Ik deed het werk nog niet lang toen ik hier al stappen in begon te maken, mede doordat ik onderdeel was van een bedrijf dat me hier erg goed mee kon helpen. 

Echt iets kunnen betekenen voor de klant 

Het speciale van de functie is dat nadat het advies gegeven was aan het bedrijf, onze organisatie langs de zijlijn bleef aansturen bij het implementeren en dat we waar nodig de plannen nog kunnen finetunen. Dit gaf me veel voldoening in m’n werk omdat je iedere keer iets moois tot stand zag komen en je hierbij een actieve rol hebt. Wil je zelf ook deze skills op je cv kunnen zetten of lijkt je dit een leuke baan dan zijn we binnenkort misschien wel collega’s.