juli 14, 2024

Vakantiefotos afgedrukt door drukker Barendrecht

1 min gelezen
1-logo-van-beuzekom

Sinds ik terug ben van vakantie zit ik er aan te denken om een paar mooie foto’s die ik op vakantie heb gemaakt af te laten drukken en op te hangen. Er zitten namelijk een paar foto’s tussen die goed gelukt zijn en mijn huis mag er wel wat minder kaal uit zien.

Mooi afgedrukt

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “drukker Barendrecht” en al snel kwam ik uit bij Van Beuzekom. Toevallig had ik al van andere mensen gehoord dat de beste drukker Barendrecht Van Beuzekom was. De website zag er goed uit en ik kwam al snel terecht op een pagina waarop uitgelegd dat zij een doek konden bedrukken met een foto naar keuze. Laat dit nou toevallig zijn waar ik naar op zoek was.

aluminium-textielframeVoordat ik de bestelling zou gaan plaatsen wilde ik wel weten wat ik aan kwaliteit kon verwachten en dan met name de kwaliteit van de print. Via de telefoon had ik nagevraagd hoe de kwaliteit was en wat ik mij daarbij moest voorstellen. De medewerker heeft mij verzekerd dat de foto’s scherp zouden zijn als deze ook in goede kwaliteit geleverd zouden worden.

Uiteindelijk had ik de bestelling geplaatst en ik heb de foto’s al een tijdje aan de wand hangen. De foto’s zijn ontzettend scherp en het ziet er geweldig uit!