juli 14, 2024

Windscherm

1 min gelezen

Windscherm kopen voor op ons terras? Ik vind het namelijk erg vervelend als ik krijg te horen van onze gasten dat ze last hebben van de wind en binnen plaats nemen. Zie het graag zo dat de gasten het enorm naar hun zin hebben, óók op het terras. Door er een scherm voor te plaatsen zag ik het in de eerste instantie niet zitten aangezien ik het belangrijk vind dat de gasten ook rond kunnen kijken.

logo

Een collega van mij kwam met de tip om eens bij Xterior te kijken aangezien ze daar schermen hebben waar je alsnog rond kan blijven kijken. Dit laat ik natuurlijk niet schieten waardoor ik nog geen vijf minuten later al aan het zoeken was. Ik ben vrijwel meteen terecht gekomen bij hun op de website waar het mij opviel dat de kosten voor de aanschaf aan de lage kant ligt. Perfect! En nu?

Door telefonisch contact met hun op te nemen werd het duidelijk dat de afmetingen, kleuren en design besproken moest worden alvorens hun aan het werk konden om het te maken. Dit is allemaal netjes en snel besproken waardoor ze ermee aan de slag konden gaan!