juli 18, 2024

Winkels te huur Breda?

1 min gelezen

Winkels te huur Breda? Ikzelf ben al een aantal jaren ondernemer in hart en nieren. Merk dat de ruimte waarin ik mijn onderneming heb te klein begint te worden waardoor we genoodzaakt zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe ruimte. In de stad zelf had ik al wel diverse ruimtes gezien die interessant genoeg is, echter moest ik dan wel eerst via het internet contact opnemen met de verhuurder.sandship-logo-blauw

Door op het internet te zoeken naar deze panden ben ik terecht gekomen op de website van Sandship.nl. Hier werden deze ruimtes verhuurd waardoor ik telefonisch contact heb gezocht met hun om een bezichtiging in te plannen.

Mij werd direct gevraagd of dat ik diezelfde dag nog tijd had om te bezichtigen, echter ging dat niet lukken waardoor ik voor de eerstvolgende dag heb gekozen. Dit werd zonder probleem genoteerd en de afspraak stond gepland! Ik was lichtelijk zenuwachtig toen ik mijn auto instapte aangezien ik niet wist wat me te wachten stond. Bij binnenkomst in deze winkel werd mij duidelijk dat het wel degelijk een prachtige winkel is om te huren!