juli 23, 2024

Tandartspraktijk Alphen aan den Rijn heeft mij goed geholpen

1 min gelezen
logo

ontvangstAl een tijdje had ik last van mijn kiezen. In het begin dacht ik dat er een gaatje in mijn kies zat, maar de ene keer had ik er heel erg veel last van en de andere keer weer niet. Op een gegeven moment heb ik maar gezocht naar een nieuwe tandarts. Het zoeken naar een nieuwe tandarts had ik uitgesteld, omdat ik weg was gegaan bij mijn oude tandarts.

Website

Via het internet heb ik gezocht naar tandartspraktijk Alphen aan den Rijn. Met de zoekterm “tandartspraktijk Alphen aan den Rijn” ben ik terecht gekomen op de website van tandartspraktijk Oranjelaan.

De tandartspraktijk stond goed aangeschreven en daarom heb ik gebeld om een afspraak te maken. Tijdens mijn eerst afspraak is er goed naar mijn gebit gekeken. Al snel zag de tandarts dat ik in een kies een gaatje had en in de andere kies was er een gaatje aan het beginnen.

Omdat ik er zo erg last van had heeft de tandarts besloten om de gaatjes direct te vullen. Het vullen van gaatjes is helemaal niet prettig, maar ik ben blij dat dit gelijk gedaan is. Gelukkig heb ik er nu helemaal geen last meer van en kan ik weer alles normaal eten!