juli 14, 2024

Voor je eigen wellness een sauna kopen

1 min gelezen

Ben je dol op de sauna maar wil je liever niet iedere keer daarvoor van huis? Of vind je het gewoon te kostbaar om iedere keer een flinke entreeprijs te betalen maar wil je wel graag genieten van een sauna? Bekijk dan eens de mogelijkheden om een sauna kopen en dit aan te leggen bij of in je eigen huis.

Keuze uit verschillende 

Nieuw Atlantis heeft verschillende sauna’s in het assortiment, zowel in standaardmaten als speciaal op maat gemaakte exemplaren. Je kunt bij de verschillende modellen denken aan panelen sauna’s, massieve sauna’s of buiten plaatsen. Bij het ontwerpen en maken van een sauna is met name het materiaal belangrijk. Sauna’s worden gemaakt van een speciaal soort hout dat warmte opneemt en dan ook weer aan afgeeft zodat jij er vanaf kunt genieten.
Kijk en vergelijk voordat je er eentje aanschaft

Wil je een eigen wellness kopen? Laat je dan van tevoren goed voorlichten over de mogelijkheden, waaronder de grootte, kosten en materialen die gebruikt kunnen worden. Het ontwerpen en bouwen van een sauna kun je door een professioneel bedrijf laten doen maar als je zelf handig bent, behoort zelfbouw zeker ook tot de mogelijkheden. Dan kun jij straks je eigen sauna kopen waarvan je zo vaak gebruikt kunt maken als je maar wilt en waarvoor je nauwelijks of niet meer voor de deur uit hoeft.