juli 22, 2024

Mishandeling? Bel uw strafrecht advocaat!

1 min gelezen
Mishandeling strafrecht advocaat

Mishandeling is een van de meest voorkomende verdenkingen binnen het strafrecht. Hier kwam ik achter nadat ik zelf op zoek ben gegaan naar een advocaat wegens dit probleem. Het bleek dat er gespecialiseerde advocatenkantoren zijn voor het opzettelijk toebrengen van pijn en/of letsel aan een ander.

Het toebrengen van pijn en/of schade aan een ander komt voor ik verschillende gradaties met verschillende straffen. De rechter zal het voorval beoordelen en op basis daarvan een straf bepalen.

Onschuldig?

Het lijkt misschien onschuldig maar het slachtoffer kan dit als onaangenaam opvatten. Voor dit probleem kunt u een strafrechtadvocaat raadplegen en en inschakelen. Als u een strafrechtadvocaat inschakelt kunt u juridisch en deskundig advies krijgen. Ook is er een kans dat u rechtsbijstand kunt krijgen als u voor de rechter moet verschijnen op verdenking van ontering.

Gespecialiseerd in strafzakenMishandeling strafrecht advocaat

Zelf ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf in Breda, ik kwam uit bij Drenth strafrechtadvocaten. Dit jonge team behandelt uitsluitend strafzaken waardoor er een specialisatie is ontstaan en u de beste hulp krijgt wat betreft geweldzaken, verkeersstrafrecht etc. U kunt bij dit jonge team terecht voor verschillende strafzaken, van algemene- tot bijzondere-strafrechten.