juli 23, 2024

Goede wijn aanbieding bij 24/7 Wijnshop

1 min gelezen
24-7-wijn-logo

Al een tijdje ben ik op zoek naar mijn favoriete wijn. Het liefst koop ik natuurlijk mijn wijn in de aanbieding. Een wijn aanbieding  van mijn favoriete wijn ben ik helaas niet meer tegengekomen. Toevallige kwam dit ook ter sprake tijdens een gesprek met een paar vrienden van mij. Een van mijn vrienden had goed ervaringen met de webshop van 24/7 Wijnshop. Online wijn bestellen leek mij wel het proberen waard en daarom heb ik de website bezocht.

muscatOp de website

 

Toen ik op de website terecht kwam zag ik al vele wijnen in de aanbieding. Toevallig kwam ik precies mijn wijn tegen die ook nog eens sterk was afgeprijsd. De standaard prijs van de wijn op de website was ook nog eens lager dan in de winkel en dat verbaasde mij.

Omdat ik de wijn zo lekker vond heb ik gelijk een aantal flessen besteld, zodat ik zeker weet dat ik voorlopig voorzien ben. Soms geef ik de wijn ook mee aan vrienden van mij en daarom is het wel handig dat ik er genoeg in huis heb.

Het afrekenen van de wijn aanbieding ging heel erg makkelijk via mijn eigen bank. De wijnen zelf kwamen een aantal dagen later binnen!