juli 23, 2024

Terras windschermen zijn voordeliger dan wij dachten!

1 min gelezen
windscherm

windscherm

Voordelige terraswindschermen

Niet heel lang geleden is een van onze windschermen kapot gegaan. Natuurlijk wilden ik die gelijk vervangen, want een terras zonder goed windscherm is niet prettig! Online zag ik mooie terras windschermen! In eerste instantie dacht ik dat terras windschermen hartstikke duur zouden zijn. Het is natuurlijk een specifiek product, omdat het vaak op maat gemaakt wordt. Terras windschermen zullen dus niet in een grote oplage in 1 keer gemaakt worden. Daar had ik mij dus in vergist. Terras windschermen kunnen met verschillende delen in elkaar gezet worden, waardoor het windscherm precies geschikt is voor jouw accommodatie.

Zo zocht ik online naar terras windschermen en kreeg ik van Xterior ideale prijzen. Die waren veel voordeliger dan ik dacht en daarom ben ik gelijk over gegaan op aankoop! Wij hebben gekozen voor eenvoud. Maar de terras windschermen bij Xterior zijn erg uiteenlopend. Zo kun je voor verschillende elementen kiezen, waar je dus verschillende prijzen voor betaalt.

Al met al was de hele zaak snel geregeld. Wij plaatsten de bestelling en al twee weken later stonden de terras windschermen precies waar zij moesten staan. Dat was een goede samenwerking en een fijne investering! Binnenkort komen de horeca parasols!