juli 14, 2024

Smaakvolle horeca ijs gezocht?

1 min gelezen
Horeca ijs

Als ondernemer ben je dagelijks druk bezig om hoogwaardige kwaliteit eten te serveren. Hier ontkom je zeer zeker niet aan, echter hoeft kwaliteit eten niet duur te zijn qua inkoop! Denk eens aan het aanschaffen van horeca ijs bijvoorbeeld. In de meeste gevallen is de kosten voor ijs, wat smaakvol is, aardig prijzig. Hierin kan ik je adviseren dat het wel degelijk goedkoper kan!

Zelf hebben wij een klein restaurant in het mooie Nijmegen. Dagelijks proberen wij andere gerechten te serveren, ook ons ijs assortiment verschilt. Nu dat ik van de week ben gaan zoeken naar een nieuw soort ijs smaak, kwam ik terecht bij phfrostdujardin.nl.

Horeca ijs

Kwaliteit en aantrekkelijk!

Bij het lezen van de getoonde informatie hier op de website werd het voor mij duidelijk dat de kosten een stuk lager ligt als wat ik elders heb gezien. Ook het feit dat zij meer smaken leveren als wat wij voorheen hadden maakte mij nieuwsgierig. Dankzij het maken van een afspraak bij phfrostdujardin.nl konden wij alvast een voorproefje krijgen van een kleine greep uit de assortiment. Wat wij hebben mogen proeven was fantastisch! Vanaf vanavond gaan wij dit ijs serveren, ben benieuwd wat onze gasten hiervan ervaren!