juli 14, 2024

Een freelance nagelstyliste gezocht

1 min gelezen

Eind november ga ik trouwen met de liefde van mijn leven. Iets waar ik enorm tevreden over ben! Nu dat ik druk bezig ben om alles zo goed mogelijk geregeld te hebben ben ik druk aan het zoeken naar een freelance nagelstyliste. Hiermee kan ik er in ieder geval voor zorgen dat de nagels er op en top verzorgd uit komt te zien op de grote dag. 

rehair

Door op het internet te gaan zoeken hoopte ik het sneller te vinden als dat ik de stad hiervoor in moet gaan. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Rehair. Hier is het mogelijk om zowel het kapsel als de nagels te laten verzorgen! Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk om er goed en wel verzorgd uit te zien. Nu dat ik alles van tevoren geregeld wilde hebben ben ik hier van de week geweest om te kijken of dat het iets is.

Bij binnenkomst werd ik overdonderd van de hoeveelheid medewerkers die maar al te graag voor je klaar staan. Persoonlijk werd ik door iedereen gefeliciteerd dat ik ga trouwen! Klasse bedrijf voor een scherpe prijs, niet te vergeten dat hun allemaal voor mij klaar staan op de grote dag.