juli 14, 2024

Make-up workshop Eindhoven volgen

1 min gelezen

Hoe gaaf is het om een make-up workshop Eindhoven en omstreken te volgen? Dit is iets wat ik al een lange tijd wilde doen, nu dat het hoog tijd is geworden dat ik het kan doen ben ik super enthousiast! 

Voor enkele weken terug zijn we met een groep vrienden ergens wezen drinken. Na een super gezellige avond kwam het ter sprake dat ik graag een workshop make-up wilde volgen. Gelukkig waren hier meer vriendinnen mee bezig waardoor we gelijk aan het zoeken zijn geweest op het internet. Gezamenlijk achter de computer gekropen om het beter te bekijken en uiteindelijk terecht gekomen op de website van esragorgen.com. Hier is het namelijk mogelijk om met een groep een workshop te volgen! Voor zeer aantrekkelijke prijzen kan je met een gerust hart aan de slag om de kennis van make-up bij te spijkeren.

slide1

Omdat we allen hier enthousiast over waren hebben we er ook gelijk voor gekozen om in te schrijven. Binnen enkele minuten hadden we ons allemaal ingeschreven en hoefde we alleen maar te wachten tot de grote dag! Morgen is het zover dat we een workshop gaan volgen, ik kan in ieder geval niet meer wachten.