juli 14, 2024

Nu ook iPhone 7 hoesjes online verkrijgbaar

1 min gelezen

Wat ben ik blij dat je nu ook iPhone 7 hoesjes online kan kopen bij GadgetBay. Zeker nu ik ook een nieuwe iPhone 7 voor mijn verjaardag heb gekregen, is een beschermhoesje zeker een  must. Via de site van GadgetBay heb ik zeer leuke hoesjes voorbij zien komen, van zeer vrolijk tot erg praktisch. Wat te denken aan een hoesje waar tevens de ruimte in zit voor je betaalpas, altijd handig voor de mensen die vaak wel hun telefoon meenemen maar hun portemonnee vergeten. Zelf heb ik gekozen voor de wat vrolijke hoesjes, een hoesje met een aapje erop.  

Leuke telefoonhoesjes voor een zeer aantrekkelijke prijs

Bij de firma GadgetBay kan je zeer leuke iPhone 7 hoesjes kopen. Maar ook voor de iPhone 3, 4 5 en 6 ben je hiervoor aan het juiste adres. Je hebt hier echt een enorme keuze aan hoesjes, niet alleen in de vorm, maar ook voor het materiaal heb je een enorme keuze, denk bijvoorbeeld aan de volgende materialen:

Elk soort materiaal beschermt op eigen manier jouw telefoon, maar daar moet je zelf maar een keuze uit maken. Een voordeel is wanneer je een hoesje hebt gekocht en deze niet geheel naar wens is, dan mag je dit hoesje binnen 14 dagen retourneren.