juli 14, 2024

Bij de notaris een testament openen

1 min gelezen
notaris testament openen

Ga bij de notaris een testament openen. Dit is een belangrijke stap om in de toekomst, voor de nabestaanden, niet in de problemen te komen. Vooral wanneer je een eigen bedrijf hebt is het belangrijk om bepaalde zaken vast te leggen. Helemaal wanneer je samen met een partner een bedrijf hebt geopend. Mochten er problemen ontstaan, dan is het fijn om terug te kunnen vallen op deze nalatenschap.

Bij Lexperience is het mogelijk om een deskundig iemand aan te stellen die ervoor gaat zorgen dat belangrijke punten vast komen te staan.

Samen met de notaris een testament openen

Wanneer jij ervoor wilt zorgen dat straks na jouw overlijden alles goed wordt verdeeld, dan is het verstandig om dit allemaal op papier vast te leggen. Er is een verschil tussen een erfenis en een nalatenschap. De eerste wil zeggen dat er een verdeling is over een gedeelte van de nalatenschap. De nalatenschap zelf zijn alle schulden en goederen die een overleden persoon achter laat.

Mijn testament is nu een voldongen feit en daar ben ik best wel tevreden over. Dankzij Lexperience is nu alles goed geregeld, mocht mijn dag er ooit aankomen.