juli 22, 2024

Online gitaarles volgen

1 min gelezen
Online-gitaar-spelen-leren

Wist je dat je op een zeer makkelijke manier online gitaarles kan gaan volgen? Via de Onlinemuziekacademie kan jij je aanmelden. Het is dan mogelijk om op eigen tempo een les te gaan volgen. Ook wanneer je even geen tijd hebt, is dat geen enkel probleem. Je kan gewoon op jouw eigen tempo deze lessen gaan volgen. Ondertussen zijn hier al meer dan 500 gitaarlessen te vinden en er komen er nog steeds meer bij.

Al een tijd droomde ik ervan om op het feest van mijn ouders hun favoriete nummer te kunnen spelen. Echter wist ik geen geluid uit een instrument te krijgen en het feest was al over 3 maanden.

Gestart met online gitaarles

Mijn ouders zijn grote fan van Elvis en wat is nu mooier om hiervan een liedje te kunnen spelen. Via de online muziek academie heb ik mij opgegeven en al snel had ik diverse kneepjes van het gitaar spelen geleerd. Niet veel later leerde ik nummers spelen die ik, maar zeker ook mijn ouders mooi vonden. Elvis was daar één van.

Op het feest van mijn ouders heb ik een lied mogen spelen en iedereen was hier enorm van onder de indruk. Dankzij de geweldige lessen was mij dit nooit gelukt.